Жилийн төлөвлөгөө, улирлын урьдчилсан мэдээ боловсруулахад менежер, ерөнхий менежерүүдтэй нягт хамтран ажиллах Засвар үйлчилгээний төсөв, урьдчилсан мэдээтэй холбоотой цогц ойлголт, жилийн болон тогтмол засвар үйлчилгээний төсөв (ZBB), тайлан, зардлын хяналтад дэмжлэг үзүүлэх Капитал төлөвлөлт, урьдчилсан мэдээ таамаглал дахин боловсруулах, батлуулах, уурхайн ажиллах хугацаа болон төсвийн мэдээллийг шинэчлэх зэрэгт бизнесийн дүн шинжилгээний багт дэмжлэг үзүүлэх Төслийн тайлан, санхүүгийн мэдээлэлтэй холбоотой бусад үүрэг хариуцлага хэрэгжүүлэх Санхүүгийн удирдлагыг тасралтгүй сайжруулах чиглэлээр менежертэй хамтран ажиллах Бизнесийн нэгж хэсгүүдтэй хамтран ажиллаж, зардал хэмнэх зорилготой төслүүдийн хэрэгцээ шаардлага, цар хүрээг тодорхойлон, санаачлах Хөрөнгийн болон үйл ажиллагааны зардлын санхүүгийн загварчлал дээр ажиллах Бизнес сайжруулалтын дэмжлэг үзүүлэх.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Уурхайн хөрс хуулалтын ажил болон ашигт малтмалыг тээвэрлэх ажлыг хийж гүйцэтгэнэ.
-Aжлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Хөдөлмөрийн эрүүл ахуйн стандартад нийцсэн ажлын байрны орчин бүрдүүлэхэд мэргэжлийн дэмжлэг үзүүлж ажиллах. ЭМАА-ны байнга сайжрах гүйцэтгэлийг манлайлан хэвшүүлэх процессийг бий болгох
Төслийн үйл ажиллагааны хүнсний эрүүл ахуйг хууль, дүрэм, журмын хүрээнд гүйцэтгэнэ.
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. Өдөр тутмын хэмжилт хийж, мэдээлэл боловсруулан тайлагнана. Мэргэжлийн дагуух хэрэглээний программ дээр ажиллана.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэнэ.
Аюулгүй ажиллагааг мөрдлөг болгож, уурхайн болон замын хөдөлгөөний журмыг баримтлан түлш тээвэрлэх, түгээх, уул уурхайн хүнд машин механизмийг түлшээр цэнэглэх үйл ажиллагааг гүйцэтгэх Эрүүл мэнд, Аюулгүй ажиллагаа, Байгаль орчны удирдлагын тогтолцоог хэрэгжүүлэхэд өөрийн хувь нэмрээ оруулан хамт олноо манлайлан оролцоно. Ажлын байрны тодорхойлолт болон удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварын хүрээнд ажиллах
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Техникийн бэлэн байдлын түвшин дээшлүүлэх, машин, тоног төхөөрөмжийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, насжилтыг уртасгах зорилгод нийцүүлэн ажиллах -Техникийн засвар үйлчилгээний төлөвлөлтийг үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөөтэй уялдуулан оновчтой хийж, биелэлтэд нь хяналт тавих.
-Техникийн бэлэн байдлыг сайжруулах талаар эвдрэл, засвар, үйлчилгээний түүх, статистик судалгаанаас гарсан дүгнэлтийн дагуух ажлыг хийж гүйцэтгэх, -Ерөнхий механик, ээлжийн мастеруудтай хамтарч ажиллах -Техникт тавигдах сэлбэг, засварын ажлыг журмын дагуу явагдаж байгаа эсэхэд хяналт тавих -Техникийн хувийн хэрэг хөтлөлт бүртгэлийг тасралтгүй, нягт нямбай явуулж, зохион байгуулах -Уулын бүтээлийн үндсэн техникээс гадна дунд болон бага оврын бусад техникүүдийн төлөвлөгөөт ПМ сервисийн нэгдсэн хуваарийг урьдчилан гаргах -Төлөвлөгөөт ПМ сервисийн гүйцэтгэлийн тайланг удирдлага, хангамжийн хэлтэст танилцуулах -Шинэ техник хүлээж авах, ашиглалтгүй болсон техникийг актлах, осол гэмтлийн дүгнэлтийн бүртгэлийг хөтөлж, нөөцөд байх сэлбэг захиалга хийх онолын үндэслэлийг гаргаж удирдлагад танилцуулж ажиллана -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэнэ. -Уул уурхайн хүнд машин механизмын автомашинуудад цахилгааны ажил хийж гүйцэтгэнэ.
Компанийн ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг хугацаанд нь түргэн шуурхай гүйцэтгэнэ.
Газрын хэмжээнд архив бичиг хэрэг хөтлөх, архивлах Газрын хэмжээнд мөрдөгдөж байгаа дүрэм журмыг хэрэгжүүлэхэд хяналт тавих, стандартын дагуу шинэчлэн найруулах, Тушаал шийдэрийг стандартын дагуу гаргаж байгаа эсэхийг хянах, архивлах Газрын хэмжээнд боловсруулсан бичиг баримт, хийгдэж буй ажлын талаар зөв мэдээ мэдээлэл боловсруулан өгөх
-Техникийн бэлэн байдлыг сайжруулах талаар эвдрэл, засвар, үйлчилгээний түүх, статистик судалгаанаас гарсан дүгнэлтийн дагуух ажлыг хийж гүйцэтгэх, -Ерөнхий механик, ээлжийн мастеруудтай хамтарч ажиллах -Техникт тавигдах сэлбэг, засварын ажлыг журмын дагуу явагдаж байгаа эсэхэд хяналт тавих -Техникийн хувийн хэрэг хөтлөлт бүртгэлийг тасралтгүй, нягт нямбай явуулж, зохион байгуулах -Уулын бүтээлийн үндсэн техникээс гадна дунд болон бага оврын бусад техникүүдийн төлөвлөгөөт ПМ сервисийн нэгдсэн хуваарийг урьдчилан гаргах -Төлөвлөгөөт ПМ сервисийн гүйцэтгэлийн тайланг удирдлага, хангамжийн хэлтэст танилцуулах -Шинэ техник хүлээж авах, ашиглалтгүй болсон техникийг актлах, осол гэмтлийн дүгнэлтийн бүртгэлийг хөтөлж, нөөцөд байх сэлбэг захиалга хийх онолын үндэслэлийг гаргаж удирдлагад танилцуулж ажиллана -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
-Компанийн дүрэм, дотоод журам, хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой гэрээ, тушаал, шийдвэр, баримтын төсөл боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавьж, биелэлтийг хангуулах, -Компаниас бусад байгууллага, иргэдтэй байгуулах гэрээ хэлцлийн хууль, эрх зүйн үндэслэлийг хянаж санал өгөх, гэрээний үүргийн биелэлтэд санал өгөх, тодорхой асуудлаар хууль зүйн дүгнэлт, зөвлөгөө өгөх, -Компанийн нэр хүнд, эрх ашиг сонирхол хөндөгдсөн үед түүнийг хамгаалах, хуулийн байгууллагад итгэмжлэгдсэн төлөөлөгчөөр оролцож, компанийн нэрийн өмнөөс хэрэг маргааныг шийдвэрлүүлэх, -Аливаа хууль бус үйлдлээс хамгаалах, таслан зогсоох, хүчин төгөлдөр хууль, тогтоомж, байгууллагын дотоод дүрэм, журам зөрчсөн ажилтанд олгогдсон эрх хэмжээний дагуу сахилгын арга хэмжээ авах,
-VERITECH ERP дээр ашиглалт, өөрчлөлт, сайжруулалт хийх. -ERP ашигладаг алба нэгжүүдэд дэмжлэг үзүүлэх. -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэнэ.
Уурхайн сэлбэг, багаж хэрэгслийг зүй зохистой найдвартай хадгалж, орлого, зарлага хийх, үлдэгдлийн тооцоог үнэн зөв хөтлөх
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу ажиллана.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. Удирдлагаас өгсөн чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Байгууллагын үндсэн үйл ажиллагаа болох хүнд машин механизмын уян хоолойн хэмжилт, засвар, угсралт үйлчилгээтэй холбоотой бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан ажиллана. Төслийн болон хотын төв салбарт ажиллаж байгаа техникийн ажилчдыг удирдлагаар ханган ажиллана.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг хугацаанд нь түргэн шуурхай гүйцэтгэнэ.
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
Кемпийн бүртгэл, бичиг баримтыг зохих шаардлагын дагуу хөтлөх, Кемп менежерийн ажилд дэмжлэг үзүүлэх, шаардлагатай мэдээллээр хангах. Эрүүл мэнд, Аюулгүй ажиллагаа, Байгаль орчны удирдлагын тогтолцоог хэрэгжүүлэхэд өөрийн хувь нэмрээ оруулан хамт олноо манлайлан оролцоно
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг хугацаанд нь түргэн шуурхай гүйцэтгэнэ.
Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх Уян хоолойг угсрах мөн базах Уян хоолойг тааруулах, орлуулах Уян хоолой базахад шаардагдах багаж хэрэгсэлд оношлогоо, тохируулга, задаргаа, угсаргаа хийх Компьютер болон хэрэглээний программ ашиглан энгийн тоон тайлан мэдээ боловсруулах чадвартай
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу ажиллана.
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэнэ.
-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэнэ.
Төслийн үйл ажиллагааны хүнсний эрүүл ахуйг хууль, дүрэм, журмын хүрээнд гүйцэтгэнэ.
-Aжлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. -Удирдлагаас өгсөн чиг үүргийн дагуу ажиллана.