Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Брасерий Монголиа ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Халууны тогооч /Shangri-La/

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах  

РЕСЕПШН /БИШРЭЛТ ЗОЧИД БУУДАЛД/

Ирсэн зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах; Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах ; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ;

Касс / Shangri-La /

Кассын бичилт хийх Харилцагч үйлчлүүлэгчдийн худалдан авалтын тооцоог хийх Бэлэн мөнгөний гүйлгээг хариуцах

Зөөгч /Embassy Restaurant/

Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;

Ерөнхий менежер /River beach/

Сар улирлын төлөвлөгөөг боловсруулж, батлуулах, хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавих Төлөвлөгөөт ажлын тайланг гарган удирдлагад танилцуулах, шинэ санал санаачилга дэвшүүлэн ажиллах Өөрийн багийг бүрдүүлэн, сургаж хөгжүүлэх, чиглэл өгч ажиллах Ажлын байрны хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, дотоод дүрэм журмыг мөрдүүлэн ажиллах 

Өрөө үйлчилгээний ажилтан /Зочид буудал/

Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх

Тогооч /River Beach/

Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Солонгос, Монгол хоол, сет хоол гаргах, мах шарах  

Өглөө цайны тогооч

Өглөө цай бэлтгэх, амт чанартай, технологийн дагуу үйлдвэрлэх Ажлын цагийн хуваарь: 05:00-14:00цаг  Ажлын 5 өдөр ажиллана

Салатны тогооч

Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах

Грилл тогооч /Embassy Restaurant/

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах

Грилл тогооч /Shangri-La/

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах  

Монгол хоолны тогооч

Монгол хоолыг батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Гал тогооны орчны эрүүл ахуйг дээл зэргээр хангах

Ээлжийн ахлах тогооч

Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах

Захиалгын мэргэжилтэн

Үйлчлүүлэгчийн эрэлт хэрэгцээнд нийцүүлэн захилга хийх, орлого нэмэгдүүлэх Гэрээт байгууллагуудтай урт хугацааны хамтын харилцааг хөгжүүлэх Утсаар болон онлайн захиалга авах Буудал болон рестораны үйлчилгээнд хяналт тавих

Бариста

Кофе, шейк, нэрийн цай болон бусад бүтээгдэхүүнийг технологийн дагуу бэлтгэх Зарагдаж буй бүтээгдэхүүнүүдийг хугацаа, тоо ширхэгт хяналт тавих

Өрөө үйлчилгээний ажилтан /River Beach/

Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх

Нарийн боовны тогооч

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Бүх төрлийн нарийн боов хийх ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах

Зочид буудлын менежер

Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Борлуулалтын тайланг өдөр, сар, улирлаар тайлагнах Борлуулалтын төлөвлөгөөг гаргаж хэрэгжүүлэх  Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журамыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах

ТОГООЧ / Ерөнхий,Грилл, Халуун, Ээлжийн ахлах, River /

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭА стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах  

Бишрэлт Групп-н салбар компаниуд

  • Бишрэлт Групп
  • Брасерий Монголиа ХХК
  • ПРЕМИУМ БРЭНДС ВОРЛД ХХК
  • ВЕЛЛМАРТ СУПЕРМАРКЕТ

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Чингэлтэй дүүрэг, Чингэлтэй дүүрэг, 5-р хороо, Самбуугийн гудамж 43/1

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.