Рестораны бар текны кассын тооцоо шалгах,гүйлгээх хийх,хяналт тавих. Текны бараа материалын тооллого тооцоо хийж тооллогийг удирдан явуулах,тайлагнах, үлдэгдэлийг хянах. Нягтлан бодох бүртгэлээр хяналт тавих, бараа, бүтээгдэхүүний тайланг бэлтгэж, удирдлагад танилцуулах. Харилцагчийн өглөг,авлагын бүртгэл, үлдэгдэлд хяналт тавьж,тооцоо нийлэх,акт үйлдэх. Холбогдох нягтлан бодох бүртгэлийг НББОУС, холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу ажиллах
Мэргэжлийн итали тогоочын удирдлаган дор,заавар жорын дагуу хоол хийх Ажлын байрыг цэвэр,цэгцтэй байлгах Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагийг хүлээн авах Бусад ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана