2017-05-24 Зуушны тогооч

Хоолны технологи картын дагуу салат зуушыг амт чанар өнгө үзэмжтэй бэлтгэн гаргахБэлэн болсон хоолыг стандартын дагуу өнгө үзэмжтэй таваглахХоол үлйдвэрлэлийн чанар стандартыг мөрдөн ажиллахЭрүүл ах

2017-05-24 Салат/ Хачирны тогооч

Үндсэн хоолны менюний технологи картын дагуу гарч буй хоолны хачир, салатыг амт чанартай, өнгө үзэмж сайтай бэлтгэхХоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааны эрүүл, аюулгүйн чанар стандартыг ханган ажиллана

2017-05-22 Худалдааны зөвлөх /Хүннү молл/

Бренд дэлгүүрийн бараа бүтээгдэхүүний өрөлт эмх цэгцийг ханган ажиллахБэлэн хувцасны загвар, размер, үнийн талаарх мэдээллийг үйлчлүүлэгчдэд бүрэн гүйцэд өгч, зөв сонголт хийхэд нь туслан үйлчлэхБэлэн

2017-05-20 Нарийн боов / түргэн хоолны тогооч

Батлагдсан технологи картын дагуу гурил болон хүнсний бүтээгдэхүүн ашиглан төрөл бүрийн талх нарийн боов боловсруулан гаргахСалбарын орлогыг нэмэгдүүлэхэд анхааран үйлчлүүлэгчдийн онцлогт тохируулан ш

2017-05-15 Түргэн хоолны худалдагч /Хүннү молл худалдааны төвийн баншны кафе/

Банш, түргэн хоол, нарийн боов, боловсруулсан бэлэн бүтээгдэхүүн худалдан борлуулах ажлыг хийж гүйцэтгэнэ.Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.

2017-05-15 Европ монгол хоолны туршлагатай тогооч

Хоолны технологи картын дагуу амт чанартай хоол зууш хийж үйлчлэхТухайн ээлжинд ажиллаж буй ажилтнуудын ажил үүргийн хуваарийг хийж удирдан зохион байгуулан ажиллана.Үйл ажиллагаандаа хоол үйлдвэрлэ

2017-05-15 Зохион байгуулагч

Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан ажилтнуудыг нэгдсэн удирдлагаар ханган ажиллана.  Борлуулалтын орлогыг нэмэгдүүлэхэд анхааран худалдан авагчдыг татах, идэвхижүүлэх үйл ажиллагаа

2017-05-12 Нягтлан бодогч / Хүннү Молл/

Тухайн салбар нэгжийн өдөр тутмын санхүүгийн үйл ажиллагааг хэвийн хөтлөн явуулах, хяналт тавихСанхүүгийн холбогдох тайланг гарган удирдлагыг үнэн зөв мэдээллээр ханган ажиллана.Бренд дэлгүүрийн кассу

2017-05-11 Бармен

1. Технологийн дагуу амт чанартай кофе, шүүс, шейк, коктель бэлтгэн үйлчилэх2. Үйлчилгээний ажилтны соёл стандартыг мөрдөн ажиллана3. Зочид үйлчлүүлэгчдийг инээмсэглэн угтаж хүлээн авах

2017-05-10 Зөөгч

1. Зочид үйлчлүүлэгчдийг инээмсэглэн угтаж, үдэх 2. Хоолны менюг тайлбарлан танилцуулж хоолны борлуулалтыг нэмэгдүүлэх3.Соёлч боловсон чанартай үйлчилгээг үзүүлэх4. Үйлчилгээний ажилтны соёл стан