Баг хамт олноо удирдан зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэх процессыг эрүүл аюулгүй, цэвэр орчинд явуулах Эрүүл, шим тэжээлтэй хоолны хуваарь гарган технологын дагуу боловсруулалт хийн форцын дагуу гаргах Хоол үйлдвэрлэх болон орчны эрүүл ахуй, ажилчдын аюулгүй ажиллагаатай холбоотой бүх бичиг баримтыг өдөр бүр, 7 хоног, сараар тогтмол хөтлөн явуулах
Ээлж бүрийн бүртгэлийг Exl file-р хийх Ээлж бүрийн өмнө тухайн ээлжийн тоон нэгтгэл тайлан гаргах Утас, пэйж, чатад хариулж, мэдээлэл өгөх Оффисын өдөр дутмын хэвийн үйл ажиллагааг хангах Судалгаа авах Автобус компанитай ярьж ээлжийн захиалгаа өгөх Ээлж дуусахад тайлан гаргах