Ажилчдын хоолыг эрүүл ахуйн шаардлагын түвшинд үйлдвэрлэн хүргэх Батлагдсан технологи карт, цэсний дагуу бэлтгэн үйлдвэрлэх Үйлчлүүлэгчдэд орц нормын дугуу түгээж хүргэх
*Цайны газрын түүхий эд материал хүлээн авах *Тайлан тооцоо, тооллого *Бүртгэл хөтлөлт, хяналт хийх *Хоолны захиалга хүлээж авах *Алба нэгжийг зохион байгуулах
Ажилчдын хоолыг эрүүл ахуйн шаардлагын түвшинд үйлдвэрлэн хүргэх Анхан шатны технологийн боловсруулалт хийж хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд орц нормын дугуу үйлчлэх Хоолны цэс бэлтгэх Түүхий эд материал хүлээн авах Халуун ажиллагааны технологийн боловсруулалт хийх Тайлан тооцоо, тооллого Бүртгэл хөтлөлт, хяналт