Итали хоолны ресторанд ажиллах ээлжийн менежер Рестораны үйлчилгээг мэргэжлийн өндөр түвшинд зохион байгуулах Өөрийн хариуцсан ээлжийг оновчтой удирдах Үйлчилгээний ажилтнуудыг удирдах, чиглүүлэх, сургаж хөгжүүлэх Борлуулалт нэмэгдүүлэх, санал санаачлагатай байх
Үндсэн хөрөнгө бараа материалын тооллого тооцоо хийх, тайлагнах Харилцагчийн авлага, өглөгийн тайлан тооцоо гаргах НӨАТ-ын тайлан гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд Өдөр тутмын кассын болон мөнгөний орлого, зарлага гүйлгээнд хяналт тавьж бүртгэх Татварын албатай харьцах, татварын тайлангууд бэлтгэх Өртгийн тооцоолол хийх