Ширээ засах Зочныг угтах ,мэндчилэх Ширээнд урьж суулгах Цэс гардуулах Захиалга авах Ширээнд нэмэлт засалт хийх Хоол ундааг зөөж, олгох Үйлчилгээг дуусгах Төлбөр тооцоо хийх Зочныг үдэн гаргах
Эрүүл ахуйн шаардлгага хангасан хүнсний бүтээгдэхүүнээр батлагдсан жор технологийн дагуу амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэж зочдод хүргэх. Хоол бэлтгэх түүхий эд материал, бэлэн бүтээгдэхүүний чанарыг муудаж гэмтэхээс хамгаалж, байнга шалгаж, эмх цэгцтэй, зориулалтын хөргөгч саванд хадгалж чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүнээр үйлдвэрлэл явуулна. Өдөр бүр хоолны дээж авч, бүртгэл хөтөлнө. Гал тогооны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн, цэвэр байдалд анхаарал тавьж ажиллах
- Рестораны тухайн өдрийн борлуулалтын орлогыг хүлээн авах, гүйлгээ хийх, мөнгөн хөрөнгийг хадгалах, кассын тайлан тооцоог үнэн зөв гаргаж ажиллана. - Санхүүгийн тооцоолол хийх чадвартай, Өдөр тутмын тооцоо, тайланг чанартай, хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх чадвартай байх, -Тууштай ажиллах -Үнэнч шударга, хувийн зохион байгуулалт сайтай, Цэвэрч, нямбай, Хариуцлагатай, - Харилцааны өндөр соёлтой байх,
Компанийн 4 салбар ресторануудын сул орон тооны бүрдүүлэлтийг оновчтой зохион байгуулах, зарын шинэ эх сурвалжийг байнга судлах, хэрэгжүүлэх Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой ажлуудыг хийх /тушаал боловсруулах, гэрээ байгуулах, бүртгэх/-хууль эрх зүйн мэдлэгтэй байх Албан бичгийг стандартын дагуу боловсруулах, бүртгэх Ерөнхий захирал, гүйцэтгэх захирлын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд туслалцаа үзүүлэх Захиргаа, хүний нөөц болон хүний нөөцтэй холбоотой асуудлаар бусад албадуудтай хамтран ажиллах, шаардлагатай судалгаа, шинжилгээ, дүгнэлт хийж, холбогдох арга хэмжээнүүдийг авах, санал оруулах. Өдөр тутмын ХН-тэй холбоотой үйл ажиллагааг оновчтой үр дүнтэй зохион байгуулах