- 700 гр хонины татсан мах
- ½ аяга нүдсэн самар
- 1 ц/х гоньд
- 1 ц/х нунтаг улаан чинжүү
- 1 атга яншуй
- давс, перц
- хачир болгож иогурт
- 6-10 шор
Том саванд иогуртаас бусад бүх орцыг хийн сайтар холино. Давс болон перцээр амтална. Хольсон махаа модон эсвэл төмөр шордоо хийн бэлдэж тавина. Ингээд бэлдсэн шороо 1 цаг орчим хөргөгчинд байлгана. Дараа нь гаргаж ирэн урьдчилан бэлдсэн модны нүүрс эсвэл цог дээр болтол нь шарна. Бэлэн болсон шорлогоо иогуртын хамт хачир болгож өгнө.